LIMUNDO

LIMUNDO

уторак, 31. март 2015.

Limundo račun i najjeftiniji način dopune!

       Limundo račun i najjeftiniji način dopune




Sigurno je većina Limundovaca već primetila jednu izmenu koju smo napravili.
Na vrhu Limunda se sada nalazi jedna mala tabla koja pokazuje trenutno stanje na LimundoGrad računu. Služi kako bi svako ko prodaje nešto, uvek znao koliko je još ostalo sredstava na računu.
Evo kako to izgleda.         




Tabla može biti zelene boje i to znači da je stanje na računu u plusu.
Kada je crvene boje, LimundoGrad račun je u minusu. Takođe, klikom na tablu svako lako može videti kako su potrošena sredstva sa računa i koji su načini dopune.




Inače, namešteno je da ovu tablu sa stanjem na računu ne vide kupci, tačnije članovi kojima je stanje na računu nula. Kupcima svakako ta tabla nije ni potrebna. :)
Inačen, na novom Limundo forumu (Limundo Cafe) se povela jedna korisna diskusija i anketa o tome koji je najjeftiniji način dopune LimundoGrad računa i najjeftiniji način za plaćanje generalno.
Na početku diskusije, napravili smo anketu, na koji način Limundovci najčešće vrše plaćanje. Ovde su rezultati.

Očito je da veliki broj Limundovaca koristi e-banking za plaćanje. To je i logično s obzirom na to da određeni broj banaka ne naplaćuje proviziju za plaćanja koja idu online.
Kod koje banke otvoriti tekući račun, koja banka ima najmanje troškove održavanja računa i najmanje provizije prilikom plaćanja sve ovo možete da pročitate u ovoj temi u Cafe-u.
Naći ćete puno korisnih informacija. :)
Ukoliko vi imate vaš omiljeni i najjeftiniji način za plaćanje, podelite to sa nama ovde u komentaru ili u Limundo Cafe-u.
NAČIN DOPUNE 

Нема коментара:

Постави коментар