LIMUNDO

LIMUNDO

уторак, 31. март 2015.

Limundo račun i najjeftiniji način dopune!

       Limundo račun i najjeftiniji način dopune
Sigurno je većina Limundovaca već primetila jednu izmenu koju smo napravili.
Na vrhu Limunda se sada nalazi jedna mala tabla koja pokazuje trenutno stanje na LimundoGrad računu. Služi kako bi svako ko prodaje nešto, uvek znao koliko je još ostalo sredstava na računu.
Evo kako to izgleda.         
Tabla može biti zelene boje i to znači da je stanje na računu u plusu.
Kada je crvene boje, LimundoGrad račun je u minusu. Takođe, klikom na tablu svako lako može videti kako su potrošena sredstva sa računa i koji su načini dopune.
Inače, namešteno je da ovu tablu sa stanjem na računu ne vide kupci, tačnije članovi kojima je stanje na računu nula. Kupcima svakako ta tabla nije ni potrebna. :)
Inačen, na novom Limundo forumu (Limundo Cafe) se povela jedna korisna diskusija i anketa o tome koji je najjeftiniji način dopune LimundoGrad računa i najjeftiniji način za plaćanje generalno.
Na početku diskusije, napravili smo anketu, na koji način Limundovci najčešće vrše plaćanje. Ovde su rezultati.

Očito je da veliki broj Limundovaca koristi e-banking za plaćanje. To je i logično s obzirom na to da određeni broj banaka ne naplaćuje proviziju za plaćanja koja idu online.
Kod koje banke otvoriti tekući račun, koja banka ima najmanje troškove održavanja računa i najmanje provizije prilikom plaćanja sve ovo možete da pročitate u ovoj temi u Cafe-u.
Naći ćete puno korisnih informacija. :)
Ukoliko vi imate vaš omiljeni i najjeftiniji način za plaćanje, podelite to sa nama ovde u komentaru ili u Limundo Cafe-u.
NAČIN DOPUNE 

недеља, 29. март 2015.

REGISTRACIJA !

Registrujte se na limundo putem sledećeg linka!
LINK ZA REGISTRACIJU NA LIMUNDO: www.limundo.com/ref/jeca66vlada

Registracija na Limundu je veoma laka. Registraciju možete izvršiti klikom na link "Registracija" koji se nalazi u gornjem desnom uglu. Registracija se radi samo jednom i to prvi put kada koristite Limundo ili Kupindo. Ukoliko već imate stari nalog i zaboravili ste podatke, možete ih zatražiti klikom na: Zaboravio sam podatke
Kada popunite podatke, idite na polje "Nastavi >>". Tada će vam stići e-mail poruka na e-mail adresu koju ste uneli prilikom upisivanja podataka u prvom koraku. Potrebno je da uđete u svoju e-poštu i otvorite e-mail poruku koju je Limundo poslao. Tu se nalazi link na koji je potrebno kliknuti kako bi nalog bio aktivan.
1.KORAK


2. KORAK

Ukoliko ne znate kako, onda ste na pravom mestu! Evo kompletnog uputstva. Pre svega da naglasim da je nalog na Limundu i Kupindu isti, znači, kada se registrujete za Limundo, imaćete nalog i za Kupindo, i suprotno. Biće vam potrebni sledeći podaci:

  • ime i prezime,
  • adresa stanovanja,
  • e-mail adresa,
  • broj mobilnog telefona
  • i datum rođenja.                
Posle unosa neophodnih podatka na strani za registraciju i potvrde, na vašu e-mail adresu će stići poruka sa naslovom “Aktivacija naloga”.
E-mail poruka bi trebalo ubzo da stigne, ako nije stigla sačekajte 10-ak minuta. Ukoliko e-mail poruke i dalje nema, proverite da nije u SPAM ili JUNK folderu. Ukoliko je i dalje nema, vidite Pravilo br. 4 (dole). Kada otvorite poruku koja je stigla, pažljivo je pročitajte i kliknite na link za aktivaciju (1. Prihvatam Uslove korišćenja).
Kada ste kliknuli da prihvatate Uslove korišćenja, otvoriće se stranica na kojoj treba da upišete kod koji je stigao u SMS poruci na vaš broj mobilnog telefona (koji ste uneli prilikom prvog koraka registracije). Kada unesete SMS kod, dobićete informaciju da je registracija uspešno završena i da možete da koristite vaš Limundo i Kupindo nalog :)
Evo na kraju nekoliko pravila koja će vam pomoći pri registraciji:
Pravilo broj 1: Ukoliko već imate nalog na Limundu/Kupindu, neće biti moguće da registrujete novi. Zbog toga je potrebno da na strani “Zaboravio sam lozinku” dođete do vaših podataka iz naloga koji ste zaboravili.
Pravilo broj 2: Ukoliko imate bilo kakvih poteškoća sa registracijom, možete nam se obratiti preko strane:http://www.limundo.com/Kontakt i vrlo rado ćemo pomoći da i vi dobijete nalog na Limundu. Potrebno je da nam pošaljete podatke sa kojima ste pokušali da se registrujete.