LIMUNDO

LIMUNDO

недеља, 29. март 2015.

REGISTRACIJA !

Registrujte se na limundo putem sledećeg linka!
LINK ZA REGISTRACIJU NA LIMUNDO: www.limundo.com/ref/jeca66vlada

Registracija na Limundu je veoma laka. Registraciju možete izvršiti klikom na link "Registracija" koji se nalazi u gornjem desnom uglu. Registracija se radi samo jednom i to prvi put kada koristite Limundo ili Kupindo. Ukoliko već imate stari nalog i zaboravili ste podatke, možete ih zatražiti klikom na: Zaboravio sam podatke
Kada popunite podatke, idite na polje "Nastavi >>". Tada će vam stići e-mail poruka na e-mail adresu koju ste uneli prilikom upisivanja podataka u prvom koraku. Potrebno je da uđete u svoju e-poštu i otvorite e-mail poruku koju je Limundo poslao. Tu se nalazi link na koji je potrebno kliknuti kako bi nalog bio aktivan.
1.KORAK


2. KORAK

Ukoliko ne znate kako, onda ste na pravom mestu! Evo kompletnog uputstva. Pre svega da naglasim da je nalog na Limundu i Kupindu isti, znači, kada se registrujete za Limundo, imaćete nalog i za Kupindo, i suprotno. Biće vam potrebni sledeći podaci:

  • ime i prezime,
  • adresa stanovanja,
  • e-mail adresa,
  • broj mobilnog telefona
  • i datum rođenja.                
Posle unosa neophodnih podatka na strani za registraciju i potvrde, na vašu e-mail adresu će stići poruka sa naslovom “Aktivacija naloga”.
E-mail poruka bi trebalo ubzo da stigne, ako nije stigla sačekajte 10-ak minuta. Ukoliko e-mail poruke i dalje nema, proverite da nije u SPAM ili JUNK folderu. Ukoliko je i dalje nema, vidite Pravilo br. 4 (dole). Kada otvorite poruku koja je stigla, pažljivo je pročitajte i kliknite na link za aktivaciju (1. Prihvatam Uslove korišćenja).
Kada ste kliknuli da prihvatate Uslove korišćenja, otvoriće se stranica na kojoj treba da upišete kod koji je stigao u SMS poruci na vaš broj mobilnog telefona (koji ste uneli prilikom prvog koraka registracije). Kada unesete SMS kod, dobićete informaciju da je registracija uspešno završena i da možete da koristite vaš Limundo i Kupindo nalog :)
Evo na kraju nekoliko pravila koja će vam pomoći pri registraciji:
Pravilo broj 1: Ukoliko već imate nalog na Limundu/Kupindu, neće biti moguće da registrujete novi. Zbog toga je potrebno da na strani “Zaboravio sam lozinku” dođete do vaših podataka iz naloga koji ste zaboravili.
Pravilo broj 2: Ukoliko imate bilo kakvih poteškoća sa registracijom, možete nam se obratiti preko strane:http://www.limundo.com/Kontakt i vrlo rado ćemo pomoći da i vi dobijete nalog na Limundu. Potrebno je da nam pošaljete podatke sa kojima ste pokušali da se registrujete.

Нема коментара:

Постави коментар